Patrik Isestad

Patrik Isestad

Jag antar att du är här för att lära känna mig lite bättre. Kanske har vi redan träffats, eller ännu bättre, ska träffas snart och du vill se vem jag är. Eller så kanske du kanske bara funderar på vem den där Patrik Isestad är. Hur som helst, välkommen hit. Jag ska göra mitt bästa för att ge dig en bild av vem jag är.

Inte en vanlig politiker

Trots att jag varit heltidspolitiker nu i några år har jag inte riktigt vant mig. Den hårda debattonen, personliga angrepp och det politiska skådespelet passar inte riktigt mig. Jag är mer van att man som i den vanliga världen fokuserar på att få jobbet gjort, inte klanka ner på s.k motståndare.

Jag är i politiken för att göra något. Uträtta saker. Inte för att gräla med andra politiker.

Fram till alldeles nyss (känns det som) var jag företagare och sotarmästare. Visste du att en av de värsta brandfarorna är fett i köksfläktskanalen? Som sotare jobbar man förebyggande. Rensar kanaler och rökgångar. Sot, tjära i och fett är ens fiender. I politiken är det andra saker vi kämpar mot fast på ett sätt är det samma sak. Det gäller att ligga i och inte vara rädd för lite skit under naglarna om man ska få resultat.