Thomas Johansson

Hej.

Jag heter Thomas Johansson och är ordförande i Nynäshamns Arbetarekommun, Socialdemokraterna. Jag är 62 år och bor i Ösmo med min sambo. Mina barn har flyttat hemifrån sedan länge men har alla gått i skolorna här i Nynäshamns kommun. Numera är politik mitt absolut största fritidsintresse och tar mycket av min lediga tid. Annars arbetar jag inom socialtjänsten i vår kommun.

Det är ett hedersamt uppdrag att få äran att bli vald till ordförande, att få ha det förtroendet att leda vår kommunala partipolitik. Jag blev vald för 4 år sen och blev omvald i ytterligare 2 år på det senaste årsmötet 2018. Det förpliktar också att leda då vi har en lång styrande historia i Nynäshamn. Arbetarekommunen startade 1905 och vi socialdemokrater har ledde kommunen under hela tiden fram till 2018.

Nu laddar vi om med en stark oppositionspolitik så vi på nytt kan få väljarnas förtroende att leda kommunen. Nästa kommunalval (samtidigt är det riksdags- och regionval) är 2022 och innan dess är det både val till Europaparlamentet våren 2019 och ett kyrkoval 2021.

Kontakta mig gärna om du har frågor om oss socialdemokrater här i Nynäshamn. Ring till expeditionen eller skicka ett mejl. Kontaktuppgifterna har du under kontaktfliken.